Deschiderea sediului de la Constanța al Koç Healthcare
Deschiderea sediului de la Constanța al Koç Healthcare
Koç Healthcare, divizia de sănătate a renumitului concern Koç din Turcia, a deschis astăzi prima reprezentanță medicală din România, în municipiul Constanța, situată pe bulevardul Mamaia, nr. 132.

Koç Healthcare reprezintă o rețea premium de spitale și clinici (American Hospital Istanbul, Koç Universit Hospital, American Hospital Bodrum, American Medical Center Istanbul și Koç Saglik Yanimda – telemedicină, asistență la domiciliu și sănătate la locul de muncă).

Koç Healthcare este cel mai mare grup de afaceri din Turcia, din sectorul privat, fiind și singura companie din Turcia nominalizată în clasamentul prestigioasei reviste de afaceri Fortune Global 500.

„Revin după o perioadă lungă în locurile natale, unde m-am format și unde am continuat să mă perfecționez. Koç Healthcare este mai mult decât un spital sau o clinică, este locul în care pacienții se bucură de tehnologie modernă. Koç Healthcare este locul unde pacienții beneficiază de tehnologie modernă, profesionalism, calitate și rezultate, unde comunicarea cu personalul medical este deschisă fiind încurajate discuțiile pacient – doctor, pentru ca actul medical să se desfășoare cât mai simplu”, a declarat coordonatorul medical al American Hospital International Patient Programs și Manager Koç Healthcare România, Erhan Bulutcu, la deschiderea primei reprezentanțe medicale din România.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Opiniile secundare sunt oferite gratis!

Românii au la dispoziție de astăzi acces rapid la una din cele mai performante rețele de spitale nu numai din Turcia, ci din întreaga lume.

Centrul Koç Healthcare care a fost deschis astăzi practic oferă posibilitatea pacienților de a primit consultații și o a doua opinie.

Primul pas pe care trebuie să îl facă cei aflați în diferite suferințe este să vină la sediul de pe bulevardul Mamaia nr. 132 cu documentele medicale.

La acest sediu vor veni în mod constant medici din Turcia, însă se va apela și la telemedicină. Totul este gratuit, iar pacienții vor plăti abia atunci când se vor hotărâ să meargă în Turcia. Atunci spitalul de va ocupa de toate detaliile, de la translator la transferul de la aeroport, iar la nevoie se poate organiza și transport privat.

Cetățenii români beneficiază deja de serviciile Koç Healthcare și numai în 2021, spitalele KOÇ au avut 2.805 pacienți din România.

Prezent la eveniment, consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Emre Yurdakul, și-a exprimat bucuria că serviciile medicale de excelență oferite de specialiștii din Turcia îi vor ajuta, de acum înainte, pe români:

„În timpul pandemiei și în perioada imediat următoare, în ciuda piedicilor care s-au întâmpinat pe plan mondial, țara noastră a continuat să se dezvolte și să crească. În tot mai multe domenii de activitate, devenim centre de excelență. În ultima perioadă, ultimele întreprinderi cu servicii de înaltă eficiență și calitate. Toată lumea știe locul pe care îl ocupă Turcia în domeniul sănătății. La deschiderea primei reprezentanțe în România sunt foarte încântat să fiu alături de dumneavoastă și prin prezentarea acestui centru, cei care au nevoie sau sunt în nevoie cred că serviciile, informațiile vor ajunge la acestea repede.”, a spus Emre Yurdakul.

Consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Emre Yurdakul, prezent la deschiderea sediului de la Constanța al Koç Healthcare
Consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Emre Yurdakul, prezent la deschiderea sediului de la Constanța al Koç Healthcare

La rândul său, subprefectul Constanței, Șenol Ali, prezent la deschiderea sediului de la Constanța al Koç Healthcare, și-a exprimat dorința ca investițiile în serviciile medicale oferite constănțenilor, dar nu numai, să se diversifice:

„Sunt onorat să particip la deschiderea acestei reprezentanțe, aici la Constanța. Instituția Prefectul județului Constanța acordă o mare importanță la tot ceea ce înseamnă sănătate. Mă bucur că divizia de sănătate a renumitului concern Koç din Turcia se ocupă și de educarea tinerilor în medicină.

Ne aflăm foarte aproape de Universitatea „Ovidius”, Facultatea de Medicină. Poate vom intra și într-o colaborare. Sper să nu vă opriți aici și să veniți cu investiții substanțiale pentru această zonă, avem nevoie”, a precizat subprefectul Constanței, Șenol Ali.

Subprefectul Ali Șenol la deschiderea sediului Koç Healthcare din Constanța
Subprefectul Ali Șenol la deschiderea sediului Koç Healthcare din Constanța

Koç Healthcare este lider în sectorul sănătății și oferă servicii de calitate prin îmbinarea tehnologiilor moderne cu peste 100 de ani de experiență.

Pe zi, de serviciile Koç Healthcare beneficiază aproximativ 15 , majoritatea pe domeniul oncologiei medicale

Koç Healthcare, parte a Fundația Vehbi Koç, una dintre cele mai mari din Turcia

Pacienții Koç Healthcare beneficiază de cele mai bune condiții pentru remedierea diverselor probleme medicale.

În spitalele Koç Healthcare pot beneficia de tratamente peste 800 de pacienți, există 111 locuri la terapie intensivă, 400 cabinete medicale și 41 săli de operație. Koç Healthcare înseamnă excelență în serviciile de sănătate cu 15 acreditări internaționale, inclusiv JCI, Leed și ISO.

Koç Healthcare face parte din Fundația Vehbi Koç, fondată în 1969 de către Vehbi Koç, care este una dintre cele mai mari fundații din Turcia.

Această organizație caritabilă non-guvernamentală este susținută de familia Koç și de către holding-ul Koç. Fundația se implică în activități din educație, sănătate și cultură, ce conturează în mod natural cerințele de bază pentru ca Turcia să fie modernă și în dezvoltare.

De asemenea, Koç Healthcare își reinvestește toate profiturile în proiecte de dezvoltare, sprijinind în același timp cercetarea și educația în domeniul sănătății: Facultatea de Medicină și Facultatea de Asistente Medicale.

Servicii de asistență medicală cu peste 5.800 de angajați

Koç Healthcare oferă servicii de asistență medicală cu peste 5.800 de angajați, constând din peste 900 de medici, peste 1.200 de asistente medicale, peste 900 de angajați personal medical și peste 2.800 de persoane în departamentul administrativ.

Sediul KOÇ HEALTHCARE Constanța se află pe Bulevardul Mamaia nr. 132.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.