Medicul de familie constănțean, Marius Popescu, a pierdut lupta pentru viață

Medicul de familie constănțean, Marius Popescu, care se afla internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, a pierdut, astăzi, lupta pentru viață.

Decesul său a fost confirmat de directorul DSP Constanța, Cristina Schipor, dar și de alți colegi de-ai dânsului, medici de familie, care și-au exprimat regretul pentru pierderea sa.

Medicul nu avea probleme medicale. Prin prisma meseriei, a intrat în contact cu mai multe persoane care ulterior au fost confirmate cu Covid-19, însă și-a luat măsurile de izolare necesare în acest sens. Starea sa a început să se degredeze după cele 14 zile de izolare. I-au fost prelevate probe pentru testul COVID-19, care au ieșit negative, lucru confirmat de directorul DSP Constanța. După apelul public pentru donarea de sânge, apel la care foarte multă lume a răspuns, starea acestuia părea că se îmbunătățește, chiar dacă era în continuare internat pe ATI. Din păcate, astăzi, acesta a pierdut lupta pentru viață.

“Un om cu suflet mare, cu o inimă mare și plină de veselie și bunătate

Și alți cunoscuți și-au exprimat, în mediul online, regretul privind dispariția sa: “Marius Popescu….era medic de profesie, pentru el o profesie de credinta si infinita iubire de oameni. …era un prieten adevarat, singurul prieten al tatalui meu din ultimii 30 de ani, un om cu suflet mare, cu o inima mare si plina de veselie si bunatate. A plecat intr-o lume mai buna. Ne-a lasat-o pe a noastra mai saraca, mai pustie.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!“, a scris astăzi, pe pagina de Facebook, Alina Barbu.

În zilele premergătoare decesului, prietenii și familia solicitau tuturor celor care puteau dona sânge ajutorul în acest sens.

Anunț umanitar : vă rog să mergeți să donați sânge pentru salvarea vieții dr. Marius Popescu, medic de familie din Constanța, un om deosebit și un doctor minunat, aflat în acest moment în ATI. Este nevoie mai ales de grupa 0, dar pot dona pentru el și alte grupe sangvine”, scria, Alina Ciobanu luni pe pagina de socializare Facebook.

Sursă foto: Facebok Alina Barbu

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar