37 de cetățeni descoperiți ascunși
37 de cetățeni descoperiți ascunși
Polițiștii de frontieră au depistat 37 de cetățeni din Bangladesh, Pakistan și Nepal, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean georgian și un cetățean din Turcia, aflați la volanul unei autoutilitare și unui ansamblu rutier înmatriculate în Polonia și Turcia.

Șoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleți și metal pentru societăți comerciale din Austria.

Polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit al mijloacelor de transport. Astfel, au fost descoperiți 37 de cetățeni străini care erau ascunși în compartimentul pentru marfă, respectiv în lăzile de depozitare din părțile laterale ale semiremorcii.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, Pakistan și Nepal, intrați legal în România.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de trafic de migranţi pentru șoferi și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii depistați ascunși, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

37 de cetățeni descoperiți ascunși
37 de cetățeni descoperiți ascunși

Foto: www.politiadefrontiera.ro 

Citește și:

(FOTO/VIDEO) 76 de cetățeni străini au fost descoperiți ASCUNȘI în două autoutilitare

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.