Razie
Razie
Polițiștii constănțeni au desfășurat ieri, 28 septembrie, mai multe acțiuni pe drumurile din județ. În urma acestora, oamenii legii au aplicat 50 de sancțiuni contravenționale și au reținut, în vederea suspendării, 16 permise de conducere.

La data de 28 septembrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pe linia verificării modului de respectare a legislației rutiere privind acordarea priorității de trecere a pietonilor, autovehiculelor și respectarea culorii roșie a semaforului.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.000 de lei, toate la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 13 permise de conducere, dintre care opt pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și cinci pentru neacordarea priorității de trecere autovehiculelor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La data de 28 septembrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.000 de lei, dintre care 13 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 5 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

În noaptea de 28/29 septembrie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu cei ai Secției 9 Rurală Topraisar au desfășurat o acțiune pe linia prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților, polițiștii au aplicat nouă sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 8.200 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, trei permise de conducere, toate pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale.

Foto: Ilustrativ

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.