accident mortal
accident mortal
Pompierii militari din cadrul ISU „Dobrogea” au fost solicitați să intervină la ieșire din Lumina, spre Năvodari, în urma producerii unui accident rutier grav.

Din primele date transmise de reprezentanții ISU „Dobrogea”, două autoturisme au ieșit în afara părții carosabile, dar a fost implicat și un camion încărcat cu cereale.

La fața locului intervine un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, două echipaje SMURD B și elicopterul SMURD.

Șase persoane au fost rănite. Patru dintre victime sunt încarcerate.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

UPDATE:

Una dintre victime a fost extrasă din autoturism, iar șoferul se afla în afara mașinii.

UPDATE 2:

În al doilea autoturisme se afla doar șoferul, care a ieșit. Șoferul camionului a ieșit singur  din TIR și este conștient.

La locul incidentului a sosit și elicopterul SMURD, transmit reprezentanții ISU „Dobrogea”.

UPDATE 3:

Către locul accident se mai deplasează încă un echipaj SMURD C, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța B2 și o autospecială pentru transportarea victimelor multiple.

UPDATE 4:

O altă victimă a fost extrasă din autoturism în aceste momente, iar echipajele medicale efectuează manevre de resuscitare.

UPDATE 5:

A fost extrasă și cea de a doua victimă.

Este vorba despre o femeie care este inconștientă, iar în aceste momente sunt aplicate manevrele de resuscitare.

Din cele șase persoane rănite, una dintre victime este în stop cardio-respirator, iar echipajele medicale efectuează protocol.

UPDATE 6:

Reprezentanții IPJ Constanța transmit că, în jurul orei 15:20 polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați că, pe strada Năvodari din comuna Lumina s-a produs un accident de circulație.

Impactul s-a produs între două autotursime și un autotren, circulația rutieră este oprită în aceste momente, pentru efectuarea cercetărilor.

captură foto Reporter Neptun TV

UPDATE 7:

Echipajele medicale efectuează în continuare manevre de resuscitare asupra a două victime, alte două victime sunt transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța.

La locul incidentului s-a intervenit cu o autospecială pentru victime multiple, o autospecială de stingere cu apă și spumă, două echipaje SMURD B2, un echipaj SMURD C, elicopterul SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța B.

UPDATE 8:

Din păcate, un bărbat în vârstă de 55 de ani și o femeie în vârstă de 38 de ani au fost declarați decedați.

Vom reveni cu detalii!

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.