Oil Terminal
Oil Terminal
Consiliul de Administrație al Societății Oil Terminal SA, întrunit în ședință în data de 23 noiembrie 2022, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor în data de 28 decembrie 2022, de la ora 13:00, în sala de ședințe de la sediul societății.

Pe ordinea de zi se regăsesc proiecte privind aprobarea structurii de garanții, a achiziționării unor servicii juridice de consultanță, de asistență și împuternicirea Directorului General, a Directorului Financiar, a Directorului Dezvoltare, a șefului Biroului Juridic Litigii și a șefului Biroului Achiziții.

Ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor este următoarea: 

1. Aprobarea structurii de garanții (a cărei valoare nu depășește 20% din totalul activelor imobilizate, mai puţîn creanţele) aferentă creditului de investiții actualizat la nouă valoare în vederea construirii unui rezervor de 55.000 mc în S.P. Sud.

2. Împuternicirea Directorului General, Directorului Financiar, Directorului Dezvoltare, a șefului Biroului Juridic Litigii și a șefului Biroului Achiziții sau înlocuitorii de drept ai persoanelor împuternicite să reprezinte societatea în relațiile cu banca, notar public și să semneze în numele și pentru societate, contractul de credit, actele adiționale la acesta, precum și orice alte înscrisuri necesare în derularea relației contractuale cu banca pentru împrumutul acordat.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

3. Aprobarea achiziționării de către Societate a unor servicii juridice de consultanță, de asistență și/sau reprezentare pentru realizarea parteneriatului în vederea valorificării terenului în suprafață de 38 ha situat în Secția Platforma Nord, corp A și corp B.

4. Aprobarea achiziționării de către Societate a unor servicii juridice de reprezentare legală pentru un eventual litigiu generat de amplasarea unui șantier pe fascicolul de conducte al Societății Oil Terminal S.A..

5. Împuternicirea Președintelui de ședință să semneze hotărârile adunării.

6. Împuternicirea directorului general al societății  semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârilor adunării generale a acționarilor la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța și pentru efectuarea formalităților privind publicarea acestor hotărâri.

7. Stabilirea datei de 18.01.2023,  dată de înregistrare şi a datei de 17.01.2023  ex-date în conformitate cu prevederile legale.

Potrivit datelor furnizate de www.bvb.ro la data de 30 iunie 2022, societatea Oil Terminal S.A. are mai mulți acționari, printre care se numără și Statul Român, prin intermediul Ministerului Energiei:

Acționari Oil Terminal S.A.
Acționari Oil Terminal S.A.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor societății Oil Terminal supune aprobării construirea unui nou rezervor

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.