Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
În această seară, în jurul orei 19:30, pe Aeroportul Internațional “Mihail Kogălniceanu” Constanța, a aterizat un nou avion din Italia (Roma), parte din transporturile umanitare organizate de Ministerul Afacerilor Externe. Așa cum s-a întâmplat și la precedentele aeronave, toți pasagerii, în acest caz 187, parcurg pașii obligatorii din triajul epidemiologic.

“Pentru acest transport, țin să-i mulțumesc personal colegului meu, Prefectul de Tulcea, dl. Alexandru-Cristian Iordan, care și-a arătat sprijinul ferm pentru noi, în sensul că o parte dintre pasageri (100 la număr), vor fi duși într-un centru de carantinare din Tulcea. Decizia a fost luată după consultări pe care le-am avut atât cu Prefectul de Tulcea, cât și cu Ministrul de Interne, dl. Marcel Vela. Lupta împotriva COVID-19 este un test de unitate pentru noi toți, iar prin faptul că am găsit sprijin la Tulcea, este o dovadă clară că, prin solidaritate, vom găsi mereu cele mai bune soluții.”, a declarat prefectul Județului Constanța, George Niculescu.

Ceilalți 87 de români repatriați vor fi duși la un centru de carantinare din județul Constanța, acolo unde vor rămâne, sub paza jandarmilor constănțeni, pentru următoarele 14 zile.

Citește și:

(Video) Controale în traficul din Constanţa pentru verificarea măsurilor impuse de Ordonanţa Militară nr.3

669 de persoane în carantină și 5.506 de persoane în izolare la domiciliu la nivelul județului Constanța

Ministerul Finanțelor propune amânarea ratelor la bănci timp de 9 luni

BNR a creat cadrul legal pentru ca băncile să amâne ratele pentru creditele clienților

(Document) Ordonanța Militară nr. 3: Cum se aplică, de miercuri, CARANTINA TOTALĂ