Ciobanii care au ajuns cu turna de oi pe A2 au fost amendati
Ciobanii care au ajuns cu turna de oi pe A2 au fost amendati
Astăzi, în jurul orei 7.30, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe Autostrada A2, în zona km 157-160 – pod Cernavodă, pe carosabil (prima bandă) a pătruns o turmă de ovine, însoțită de conducători.

Polițiștii prezenți la fața locului au asigurat siguranța traficului rutier, fără crearea de restricții totale. Astfel, animalele au fost îndepărtate de pe partea carosabilă în primul punct unde acest lucru a fost posibil (după pod).

Menționăm faptul că, pe parcursul activităților, nu au fost înregistrate evenimente.

Totodată, polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 63 de ani. Aceștia au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 10.005 lei, respectiv 3.335 de lei fiecare, pentru pătrunderea, în calitate de pieton, pe autostradă și pentru conducerea unei turme de animale pe autostradă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, facem precizarea că, în acest interval de timp, nu a fost înregistrat niciun apel la 112 prin care să se aducă la cunoștință situația prezentată.

Citește și:

(VIDEO) Turmă de oi pe A2, în zona Podului de la Cernavodă

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.