Tomis Plus - apartament scos la licitatie
Tomis Plus - apartament scos la licitatie
Un apartament și o parcarea aferentă locuinței, situate într-un bloc din cartierul Tomis Plus sunt scoase la licitație în cadrul dosarului de executare silită nr. 852/2022 al Biroului Executorului Judecătoresc Vasile Dumitru Gabriel.

Apartamentul, format din două camere și dependințe în suprafață de 58,40 metri pătrați și balcon în suprafață de 5,54 metri pătrați este situat în municipiul Constanța, pe strada Milano nr. 56, bl. A5, et. 5. Totodată, este scoasă la licitație și cota parte de 2,15%, respectiv suprafața de 12,13 metri pătrați din părțile și dependințele care prin natura și destinația lor sunt în folosința comună a tuturor proprietarilor blocului.

În plus, la cele mai sus menționate se adaugă și terenul aferent, în suprafață indiviză de 22,59 metri pătrați (cotă parte 2,15%).

Parcarea scoasă la licitație are o suprafață utilă de 12,5 metri pătrați și este situată în Constanța, pe strada Milano nr. 56, bl. A5 la demisol. De asemenea, la licitație se scoate și cota parte 0,46%, respectiv suprafața de 2,60 metri pătrați din părțile și dependințele care sunt în folosința tuturor proprietarilor din bloc. De asemenea, se adaugă și terenul aferent indiviz în suprafață de 4,83 metri pătrați (cotă parte 0,46%).

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Așa cum se arată în publicația de vânzare, licitația va avea loc la data de 23 noiembrie 2022, de la ora 10:00 în Constanța, pe bulevardul Tomis nr. 267, bl. T4, sc. B, ap. 17, parter, în Biroul Executorului Judecătoresc Vasile Dumitru.

Imobilul este proprietatea debitorului A.M.

Prețul de la care va începe licitația va fi de 87.000 de euro, preț stabilit conform raportului de evaluare efectuat de Acces Business SRL, prin evaluatorul Stan – Soponaru Mihael.

Mai jos, redăm integral documentul publicației de vânzare:
Publicația de vânzare apartament strada Milano - Constanța
Publicația de vânzare apartament strada Milano – Constanța

Vânzarea se face la cererea creditorilor G.S. și G.E. în baza titlului executoriu sentința penală nr. 38/17.03.2021 pronunțată de Tribunalul Alba în dosarul nr. 3060/107/2018, modificată prin decizia penală nr. 522/29.06.2022 pronunțată de Curtea de Apel Alba Iulia în același dosar.

Executarea silită a fost încuviințată prin încheierea nr. 10024 pronunțată de Judecătoria Constanța.

Apartament licitație
Apartament licitație

 

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Foto: www.executarilicitatii.ro

Citește și:

Un constănțean este executat silit: I se scoate la licitație vila P+1E+M, la preț de apartament

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.