Etilotest
Etilotest
Polițiștii constănțeni au depisat mai mulți șoferi care se aflau la volan sub influența băuturilor alcoolice. Bărbații au fost depistați în Constanța, Cernavodă și Cobadin, iar pe numele lor au fost deschise dosare de cercetare penală.

La data de 15 septembrie, în jurul orei 8.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe strada Industrială din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La data de 14 septembrie, în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Răsăritului din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma verificărilor a rezultat faptul că autoturismul avea plăcuțele cu numere de înmatriculare expirate.

La data de 14 septembrie, în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 72 de ani, care a condus un autoturism pe strada Gării din comuna Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.