Bunuri contrafăcute
Bunuri contrafăcute
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța – Sud Agigea au descoperit, în Portul Constanța, într-un container mai multe bunuri susceptibile de a fi contrafăcute.

Au fost descoperite 4.460 de accesorii pentru telefoanele mobile, 6.650 de jucării și 9.980 de articole de vestimentație.

Bunuri contrafăcute
Bunuri contrafăcute
Bunuri contrafăcute
Bunuri contrafăcute

În data de 08 noiembrie 2022, o echipă comună formată din polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța – Sud Agigea a efectuat controlul fizic asupra unui container.

Containerul era încărcat cu bunuri și sosise din China.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În urma verificărilor s-au descoperit bunurile menționate anterior care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 4.000.000 de lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării și continuării cercetărilor.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază titluraul mărcii înregistrare.

La finalizarea acestor cercetări se vor lua măsurile legale.

Citește și:

Bunuri contrafăcute de peste 6,8 milioane de lei, depistate într-un container din China sosit în Portul Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.