Ce firmă a câștigat contractul de peste două milioane de lei pentru paza Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța
Știrile zilei
O firmă din București, care are două puncte de lucru în județul nostru, a câștigat recent un contract de peste două milioane de lei cu Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. SGPI Security Force SRL va asigura serviciile de pază, pe o perioadă de 24 de luni.
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a atribuit recent un contract în valoare de 2.045.700 de lei pentru servicii de pază și securitate. Acordul-cadru prevede asigurarea acestor servicii în regim permanent, cu un program non-stop de 24 de ore pe zi, care include și prezența unei echipe de intervenție.
Locațiile vizate de acest contract sunt sediul principal al spitalului, situat pe Bulevardul Ferdinand nr. 100, unde vor fi instalate patru posturi fixe de pază, precum și un alt punct de pază pe strada Ion Ionescu de la Brad nr. 4.
Conform specificațiilor din Caietul de Sarcini, echipa de intervenție va asigura o supraveghere constantă pentru menținerea siguranței în perimetrul spitalului. Acordul-cadru are o durată de 24 de luni și a fost atribuit firmei SGPI Security Force SRL, fără a fi necesară reluarea competiției pentru contractele subsecvente.
Peste 98 de milioane de lei câștigați din licitații
Potrivit datelor de pe listafirme.ro, consultate la 17 septembrie 2024, SGPI Security Force SRL a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în Sectorul 4 al Capitalei. Unicul administrator și asociat al societății este Marin Gabriel Mirel.
Compania a raportat în anul 2023 o cifră de afaceri de 66.978.821 de lei, profit de 3.122.050 de lei și datorii în valoare de 15.419.713 de lei.
Firma are mai multe puncte de lucru, inclusiv în Municipiul Botoșani, Municipiul Brașov, Municipiul Mangalia, Municipiul Constanța, Municipiul Giurgiu, Municipiul Iași, Municipiul Piatra Neamț și Municipiul Sibiu.
Anul trecut firma a încasat nu mai puțin de 98.235.549,69 de lei.
OBSERVAȚII:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.