Iluminat Festiv
Iluminat Festiv
Primăria municipiului Constanța a semnat, în trei loturi, contractul pentru iluminarea festivă a orașului. Contractul prevede închirierea, inclusiv montarea – demontarea unor instalații de iluminat festiv, pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Primul lot vizează montarea iluminatului festiv pe următoarele străzi din municipiul Constanța: șoseaua Mangaliei, bulevardul 1 Mai, bulevardul 1 Decembrie, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, bulevardul I. C. Brătianu, strada Dezrobirii, strada Soveja, bulevardul Tomis, bulevardul Ferdinand, bulevardul Mamaia, strada Termele Romane, bulevardul Aurel Vlaicu, strada Brizei, strada Dumbrăveni, și intersecțiile aferente, precum și intrările în oraș, în conformitate cu obligațiile asumate prin contract și conform specificațiilor din caietul de sarcini.

Valoarea acestui lot ajunge la suma de 1.318.127,85 lei, fără TVA, adică, aproximativ 268.639 euro.

Al doilea lot vizează montarea iluminatului festiv în zona Peninsulară Piața Ovidiu, Constanța, în conformitate cu obligațiile asumate prin contract și conform specificațiilor din caietul de sarcini.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Valoarea acestui lot ajunge la suma de 205.633,94 lei, fără TVA, adică, aproximativ 41.913 euro.

De asemenea, al treilea lot vizează montarea iluminatului festiv în parcurile din municipiul Constanța, în conformitate cu obligațiile asumate prin contract și conform specificațiilor din caietul de sarcini.

Valoarea acestuia ajunge la suma de 908.922,82 lei, fără TVA, adică, aproximativ 185.245 euro.

Care este perioada de execuție a lucrărilor: 

Durata operațiunilor de închiriere, inclusiv montare – demontare, pentru iluminatul festiv din zonele menționate anterior este de maximum 76 de zile de la data emiterii Ordinului de lucru pentru montare.

Perioada de execuție a lucrărilor de montare a instalațiilor închiriate este de 15 zile calendaristice de la data emiterii ordinului de lucru. Perioada de execuție a lucrărilor de demontare este de asemenea, de 15 zile calendaristice de la emiterea ordinului de lucru pentru demontare.

În cele ce urmează, redăm integral cele trei loturi ale contractului:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
Ce firme au obținut contractul:

Contractul a fost semnat la data de 07 noiembrie 2022, între Primăria municipiului Constanța și asocierea SC RC Energo Install SRL, în calitate de ofertant lider și SC Luxten Lighting Company SA, în calitate de ofertant.

SC RC Energo Install SRL

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat la data de 15 noiembrie 2022,  SC RC Energo Install SRL are sediul social în Buzău și are ca obiect de activitate „lucrări de instalații electrice”.

Societatea este administrată de Duca Eugen Florin și Zainescu Viorica Ioana. Asociatul unic al firmei este Romcarbon SA.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021 firma a raportat o cifră de afaceri de 11.711.050 lei și 61 de angajați.

Cifră de afaceri RC Energo Install SRL
Cifră de afaceri RC Energo Install SRL
SC Luxten Lighting Company SA

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat la data de 15 noiembrie 2022 SC Luxten Lighting Company SA are sediul social în București și are ca obiect de activitate „lucrări de instalații electrice”.

Societatea este administrată de Rădulescu Nicolae Claudiu, Vlad Elena Angela și Rădulescu Vlad Andrei. De asemenea, asociații firmei sunt următorii: Rădulescu Nicolae Claudiu, care deține 64%, Bucur Monica Maria, care deține 18% și Șerbănescu Silvian, care deține 15%.

Potrivit sursei citate anterior, în anul 2021 firma a raportat o cifră de afaceri de 62.048.623 lei și 194 de angajați.

Cifră de afaceri Luxten Lighting Company SA
Cifră de afaceri Luxten Lighting Company SA
OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

Revelion 2023 în Piața Ovidiu și Târg de Crăciun pentru constănțeni. Viceprimarul Ionuț Rusu dezvăluie ce alte evenimente mai pregătește administrația locală pentru următoarea perioadă

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.