Focuri de artificii Constanța
Focuri de artificii Constanța
Viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu, ne-a dezvăluit, în premieră, ce evenimente pregătește administrația publică locală pentru constănțeni în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă și de Revelion. 

„Suntem acum în studiu de piață astfel încât să avem un Revelion în Piața Ovidiu. Am văzut că anul trecut a prins, chiar dacă l-am făcut pe repede-înainte pentru că atunci s-a dat voie să se facă întâlniri publice și a fost un lucru extraordinar. Au fost foarte mulți tineri.

De asemenea, ne dorim să facem tot Campionatul Mondial de Fotbal la Pavilionul Expozițional, mai exact să avem un ecran mare pe care toată lumea să vadă meciurile. Acolo, la Pavilion, mai sunt și câteva evenimente contractate de ceva vreme și probabil vom vedea doar sferturile, semifinala și finala campionatului.

Mai avem câteva evenimente de Ziua Dobrogei. Împreună cu Comandamentul, se vor organiza manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Vor mai fi și alte evenimente, nu lăsăm ritmul”, ne-a declarat viceprimarul Ionuț Rusu.

Cel mai mare spectacol fotbalistic al planetei, Cupa Mondială, începe duminică, 20 noiembrie 2022, şi îi va încânta pe microbişti până duminică, 18 decembrie 2022. Programul meciurilor este unul accesibil pentru ca românii să poată urmări toate jocurile. Datorită fusului orar apropiat de cel al Qatarului, orele oficiale de start ale meciurilor, pe care le vor putea urmări românii sunt 12.00, 15.00, 17.00, 18.00 şi 21.00.

Municipiul Constanța va avea și anul acesta luminițe specifice sărbătorilor de iarnă:

„Vor fi anumite zone, bulevardul Tomis până în Piața Ovidiu inclusiv va fi iluminat festiv. Celelalte zone vor fi punctual iluminate. Să nu uităm că va fi și Târgul de Crăciun, în Parcul Oleg Danovski, care începe pe 30 noiembrie până pe 25 decembrie„, ne-a mai precizat viceprimarul Ionuț Rusu.

Anul trecut, Târgul de Crăciun din Constanța a fost organizat în aceeași perioadă în Parcul Arheologic.

Declarația completă a viceprimarului municipiului Constanța, Ionuț Rusu, cu privire la aceste evenimente pregătite de administrația locală poate fi aurmărită în cele ce urmează:

În perioada următoare vom afla ce artiști de renume vor încânta publicul constănțean în noaptea dintre ani, dar și detalii despre zonele care vor fi iluminate festiv de sărbători.

Amintim faptul că la cumpăna anilor 2021 și 2022, pe scena amenajată pe bulevardul Tomis, între Miga și Lupoaică, au urcat DJ Adrian Eftimie, DJ Optick, DJ Vali Bărbulescu și DJ Sllash&Doppe, iar constănțenii din toate zonele orașului s-au putut bucura de focuri de artificii lansate din șapte locații din municipiu.

Sursă foto: Claboo Media

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.