Sindicaliști în greva foamei
Sindicaliști în greva foamei
În cursul serii de 20 noiembrie 2023 alături de președintele FNSAR Gheorghe Chiș au mai intrat în grva foamei alți patru lideri de sindicat de la Serviciul de Ambulanță. Printre aceștia se află și Claudia Gîdiuță, de la Sindicatul Liber Independent Salvarea Tulcea.

Într-un comunicat al Blocului Național Sindical se arată că au intrat în greva foamei următorii lideri ai Serviciului de Ambulanță:

  • Chiș Gheorghe președintele Federației Naționale Sindicale „Ambulanţa”din România
  • Gâdiuță Claudia – lider la Sindicatul Liber Independent Salvarea Tulcea
  • Dragomir Valentin – lider la Sindicatul Ambulanța Brăila
  • Comănescu Alexandru – lider la Sindicatul Ambulanța Vâlcea
  • Mușa Daniel Constantin – lider la Sindicatul Ambulanța Olt
Sindicaliști în greva foamei
Sindicaliști în greva foamei

„În susținerea celor cinci lideri de sindicat, angajați din toate serviciile de ambulanță, aflați în timpul liber, vor PROTESTA începând de astăzi, 21 noiembrie 2023, de la ora 10.00 la ora 12.00, în sediile centrale din toate serviciile de ambulanță.

Nerecunoașterea condițiilor de muncă în care personalul profesionist operativ de intervenție din serviciile de ambulanță își desfășoară activitatea, drept anulat prin votul din Comisia pentru muncă și protecție socială și prin votul plenului din Camera Deputaților, din data de 20 noiembrie 2023, la propunerea Guvernului României, prin Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și a Casei Naționale de Pensii Publice, prin proiectul de lege privind sistemul public de pensii.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Greviștii, susținuți de protestatari din țară cer o întâlnire de urgență cu prim-ministrul  României domnul Ion-Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, domnul Alfred-Robert Simonis, președintele Comisiei pentru Muncă și protecție socială, domnul Adrian Solomon, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, doamna Simona-Bucura Oprescu și ministul Sănătății< domnul profesor univ. dr. Alexandru Rafila, pentru a stabili modalitatea de soluționare a revendicărilor sindicale și pentru a se găsi soluții care să resolve situațiile cu care se confruntă serviciile de ambulanță.

Locația liderilor care au intrat în GREVA FOAMEI este la intrarea în Camera Deputaților, urmând ca locația după ora 12.00 să fie în fața Guvernului României”, se arată în comunicatul BNS.

Citește și:

Angajații din Ministerul Muncii au anunțat că vor intra în grevă generală din 27 noiembrie

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.