Defibrilator Miss Baker
Defibrilator Miss Baker
Miss Baker anunță montarea și punerea în funcțiune a unui defibrilator automat cu asistență RCP la sediul cofetăriei situate pe bulevardul Mamaia din Constanța, în data de 28 februarie 2023.

Dispozitivul respectiv va fi disponibil la nevoie, atât pentru personalul medical de urgență, cât și pentru publicul larg.

Reprezentanții Miss Baker au menționat că fondurile necesare pentru achiziționarea acestui dispozitiv au fost obținute prin intermediul campaniei de strângere de fonduri care a avut loc în data de 14 ianuarie 2023, când Miss Baker a donat încasările din ziua respectivă pentru acest scop.

Defibrilatorul poate detecta automat ritmul cardiac al pacientului și poate administra un soc electric, numit defibrilare, dacă este necesar. Acest dispozitiv este esențial în cazul unui stop cardiac, care poate avea consecințe severe dacă nu este tratat în timp util.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Ne mândrim că putem pune la dispoziția comunității locale acest echipament și sperăm că acest gest va inspira și alte afaceri locale să se implice în aceeași direcție”, transmit reprezentanții Miss Baker.

Defibrilatorul va fi montat sâmbătă, în data de 28 ianuarie 2023, iar ulterior va fi înregistrat în listele naționale și internaționale dedicate echipamentelor de acest fel, cum ar fi 112, HelpMe, dar și multe altele, cu scopul de a putea fi identificat rapid în caz de urgență.

Totodată, reprezentanții Mis Baker invită comunitatea locală să ia parte la evenimentul de prezentare a defibrilatorului, de la ora 15:00, la Miss Baker Studio, pe bulevardul Mamaia nr. 70, la parterul Blocului B1.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Acțiune umanitară: Cofetăria Miss Baker Constanța a cumpărat un defibrilator din propriile încasări

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.