Potopul s-a abătut asupra Constanței astăzi iar cantitățile mari de apă însoțite de căderi de grindină au depășit cu mult debitele de preluare ale sistemului de canalizare. Codul portocaliu este în vigoare până la ora 16.30 pentru localitățile Medgidia, Cobadin, Nicolae Bălcescu, Mircea Vodă, Castelu, Peștera, Chirnogeni, Independența, Ciocârlia, Amzacea, Cuza Voda, Mereni, Tortoman, Cerchezu.

Traficul a fost dat peste cap, mai multe străzi au fost inundate, iar în unele zone apa ajungea până la portierele maşinilor. Multe curţi au fost inundate şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Vântul a bătut cu putere, cinci copaci fiind dărâmaţi de vânt, unul dintre aceştia câzând pe o conductă de gaze, autorităţile intervenind pentru îndepărtarea acestora.

La nivelul orașului Constanța Dispeceratul RAJA s-au înregistrat zeci de reclamații, cele mai multe venind din municipiul Constanța, dinzonele Coiciu, Faleză Nord, I.C.  Brătianu, cartierul Palazu Mare, Stațiunea Mamaia și din orașul Ovidiu, zona Cișmelei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi să intervină pentru scoaterea apei dintr-o grădiniţă din municipiul Constanţa, la faţa locului deplasându-se trei subofiţeri cu o motopompă.

 

Vijelie

Constanta – 13 iulie (Cod portocaliu de ploi si vijelii)Sursa: Dolhan Dorin via Meteoplus

Publicată de Meteo Buzau Original pe Vineri, 13 Iulie 2018

Constanta

Constanta (Strada Barbu Delavrancea) – 13 iulie

Publicată de Meteoplus pe Vineri, 13 Iulie 2018

 

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.