Drum frasinei
Drumul Județean 658, Gura Văii – Muereasca – Mănăstirea Frăsinei (drumul care asigură accesul spre mănăstire) și localitatea Valea Mare din Berbeşti, județul Vâlcea au fost afectate de alunecări de teren, în urma ploilor abundente din ultimele zile.

Prefectul județului Vâlcea, împreună cu reprezentanți ai Consiliului Județean, ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea, RAJDP, Garda Forestieră, au vizitat zonele afectate, unde urmează să fie consolidate porțiunile de drum prăbușite.

Drumul fusese inaugurat în urmă cu mai puțin de doi ani.

Coincidență ciudată: drumul cu pricina a făcut, în urmă cu două săptămâni, subiectul unor ample dezbateri, pe marginea deciziei mitropolitului Irineu de respectare a unui ”blestem”. „Document de Legământ cu Blestem”, cum a fost numit,  a fost semnat de Mitropolitul Olteniei Irineu și de starețul Mănăstirii Frăsinei, toți preoții și credincioșii, care vor intra de azi înainte într-o biserică din apropierea Mănăstirii Frăsinei despre care se spune ca ar fi fost construită pe un loc care a fost blestemat de Sfântul Ierarh Calinic, sunt anatemizați.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În biserica mănăstirii, accesul femeilor este interzis, dar în cea din apropiere acestea pot intra.

Sursa foto: Adevarul

Citește și:

A fost făcut public „Documentul cu Legământ de Blestem”: Sunt vizați preoții și mirenii care trec pragul unei biserică despre care spune că a fost construită pe un loc blestemat

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.