Masina poliție noaptea
Masina poliție noaptea
Ancheta în cazul bărbatului ciopârțit cu macetele în urmă cu trei zile bate pasul pe loc: deși procurorii susțin că au identificat o parte dintre atacatori, încă nu a fost adus, la audieri, niciun suspect.

Martorii spun că le este frică să iasă pe stradă, având în vedere că atacul a avut loc pe un bulevard principal din Brăila.

Ionuț Popa, cunoscut sub porecla Pinochio, are mâinile ciopârțite (a suferit și o amputație în spital), dar și mai multe plăgi la nivelul trupului, produse prin înjunghiere. Potrivit unui cadru medical de la Spitalul Județean, citat de Debrăila.ro, interlopii care l-au măcelărit pe Pinochio „au vrut, la modul cel mai serios, să îl taie în bucăți. A fost vorba de amputație mână bilateral în cazul victimei, iar apoi transfer la Spitalul Floreasca. Avea numeroase plăgi prin înjunghiere, tăieturi extrem de adânci la picioare și cap”.

Ionuț Popa este recidivist, în trecut fiind implicat în bătăi de stradă. Mai mult, cu câteva ore înaintea atacului, bărbatului i-a fost controlat autovehiculul de către polițiști, care au găsit un cuțit, dar și droguri.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cercetările în dosarul de tentativă la omor sunt coordonate în mod direct de procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Anchetatorii au la dispoziție mai multe imagini video, cu ajutorul cărora au reușit să creioneze un cerc de suspecți, însă dosarul bate pasul pe loc.

Pe lângă tragedia recentă, soția lui Pinochio ar trăi o dublă dramă: Crina și-a văzut măcelărit și fratele, sportiv de performanță, în urmă cu nouă ani. Și acesta a fost înjunghiat de un interlop din Brăila, care a stat șase ani în pușcărie, scriu cei de la Spynews.

Sursa foto: Facebook.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.