Soția deputatului ex-AUR Dumitru Focșa a declarat, luni, la Antena 3, că își va retrage plângerea de pe numele parlamentarului care a agresat-o pentru că scandalul mediatizat intens a afectat partidul și nu vrea să îi facă niciun rău partenerului de viață.

Claudia Focșa a mai declarat că divorțul rămâne valabil și nu își dorește decât ”să o ia fiecare pe drumul lui”.

Femeia a mai spus că nu vrea să se răzbune pe soțul său ”sub nicio formă (…) după 13 ani petrecuți împreună. Focșa a mai spus că agresiunea a existat și că era normal să facă plângere la poliție, dar că nu credea că acest episod se va mediatiza.

Eu voi intenta divorț așa cum am și voi vedea liniștită de viața mea. Am discutat despre faptul că am sunat la 112. Singurul lucru pe care îl regret este că totul a ajuns să fie atât de mediatizat și să afecteze partidul AUR, eu nu mi-am dorit acest lucru. În rest, nu. Deci era normal să sun, am fost agresată. Am regretat că s-a mediatizat. Nu mi-am dorit nicio secundă acest lucru.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Legat de plângerea făcută la poliție, intenționez să o retrag deoarece nu vreau să mă răzbun pe el sub nicio formă. Tot ce îmi doresc este să divorțez și să ne vedem fiecare de viața lui. Atât. Asta este ceea ce îmi doresc.

Fără nicio presiune am discutat și am realizat că totuși după 13 ani petrecuți împreună, scopul meu nu este să mă răzbun, nu este să îi fac rău, ci doar să ne despărțim și să continuăm viețile separate.

Agresiunea, a existat. Declarația este făcută la poliție. Plângerea mi-o retrag, nu pentru că nu ar fi existat agresiunea, ci pentru că am hotărât că nu vreau să mă răzbun pe omul lângă care am trăit 13 ani și lângă care am petrecut și foarte multe momente bune, pe care l-am susținut, care m-a susținut și el atunci când am avut nevoie.

Am hotărât că cel mai bine este să ne separăm, să divorțăm”, a spus soţia deputatului Dumitru Focşa, în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN.

Citește și:

Deputatul AUR, Dumitru Focșa, și-a BĂTUT soția. La incident a asistat și o minoră

Deputatul constănțean Dumitru Focșa a fost EXCLUS din partid. I se cere să demisioneze și din Parlament

(VIDEO) George Simion, despre decizia de excludere din AUR a parlamentarului constănțean: „Am decis să nu tac și să ascund gunoiul sub preș. Dumitru Focşa este autorul unui astfel de caz de violență domestică”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.