CNE Cernavodă
CNE Cernavodă
Societatea Națională Nuclearelectrica a lansat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice (SEAP) o licitație privind „Servicii de întreținere (preventivă și corectivă) pentru cromatografele de ioni Dionex ICS 5000 din Laboratorul Chimic, pentru o perioadă de patru ani”. Anunțul a fost publicat astăzi, 22 septembrie, iar firmele își pot depune ofertele până la data de 26 octombrie.

Potrivit caietului de sarcini, achiziția serviciilor de întreținere este necesară pentru menținerea în stare de funcționare normală a celor două cromatografe de ioni din Laboratorul Chimic U1 și U2.

De asemenea, aceste servicii nu pot fi efectuate de personalul CNE Cernavodă, din cauza faptului că nu există personal specializat pentru asigurarea acestor servicii pe acest tip de echipamente. Astfel, este necesară contractarea unui operator economic specializat.

Totodată, activitățile de întreținere preventivă se vor executa semestrial (de două ori pe an), pe o perioadă de patru ani, în timp ce întreținerea corectivă se va efectua numai la solicitarea achizitorului.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Astfel, firma căreia îi va fi atribuit contractul va trebui să se ocupe de întreținerea a două cromatografe de ioni din Laboratorul Chimic, după cum urmează:

  • întreținere preventivă semestrială pentru fiecare echipament
  • întreținere corectivă, la solicitare, în caz de defect de echiament (maxim 100 ore/patru ani)
  • verificare OQ/PQ anuală pentru fiecare echipament
  • piese de schimb și consumabile necesare pentru întreținerea preventivă li corectivă

Valoarea totală estimată a investiției este de 665.023,57 de lei, adică aproximativ 135.000 de euro.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.