Capacel cu capacel
Pe 18 martie 2023 este ziua mondială a reciclării, astfel că e cea mai potrivită zi pentru organizarea unui eveniment de anvergură în Piața Ovidiu din Constanța.

Organizatorul evenimentului, Asociația Capace cu Suflete a ales această dată cu un impact semnificativ asupra mediului înconjurător, având datoria să găsim soluții prin care să protejăm natura, să economisim resurse și să reducem gradul de poluare. Reciclarea este una dintre metodele prin care putem deveni mai atenți și mai responsabili cu mediul înconjurător.

Asociația CAPACE CU SUFLET își dorește ca prin proiectul „Căpăcel cu căpăcel mai salvăm un suflețel”, în colaborare cu Primăria Constanța, să replice în 18 Martie – Ziua Mondială a reciclării, activitatea de colectare a capacelor de plastic în scopul donării banilor rezultați. Vor participa instituții de învățământ – grădinițe, școli primare, gimnaziu, elevi care s-au oferit să facă diverse activități de reciclare la ateliere și mulți profesori.

Evenimentul se desfășoară în intervalul ora 12.00-17.00, timp în care vor avea loc diverse activități, printre care și sortarea sacilor de capace.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea copiii vor avea parte de prezența unor animatori care vor întreține atmosfera cu ei prin dansuri și jocuri, ateliere de pictură, demonstrație de atelier de sculptură, ateliere creative din materiale reciclabile, iar cine dorește își poate confecționa un costum din materiale reciclabile și este așteptat/ă la o paradă de costume.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.