Licitație
Licitație
Firma fiicei controversatului afacerist Gabriel Zoltan Gorun, Bianca Nicoleta, este executată silit de ANAF. Pentru a treia oară, ANAF încearcă vinderea unui container la licitația care va avea loc pe 26 mai, de la ora 13.30, la sediul Administrației județene a Finanțelor Publice Constanța aparținând societății Nav Maritim Consulting SRL, administrată de Gorun Bianca Nicoleta. Societatea a fost înființată în 2008 iar în prezent este considerată inactivă, fiind sub incidența legii nr. 85/2014.

Astfel, potrivit dosarului de executare nr. 24768279 din 11.05.2022 containerul pus în funcțiune în 2008, aflat în prezent în custodia debitorului, în Portul Basarabi – zona Gară Fluvială, este scos la licitație contra sumei de 6.186 lei, fără TVA.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0241.836.010.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

În aprilie 2022, ANAF a scos la licitație, pe lângă acest container, și un compresor ervor G05, fabricat în 2014, pe care ANAF l-a vândut.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Firma Nav Maritim Consulting SRL a fost înființată în anul 2008 și are sediul în municipiul Constanța, pe Aleea Pajurei, numărul 2. Societatea care se ocupă cu consultanță pentru afaceri și management a raportat în 2020 o cifră de afaceri de 492.966 lei, dar și datorii de 2.091.780 lei. Firma are un angajat.

Unicul administrator și asociat al societății este Gorun Bianca Nicoleta, fiica controversatului om de afaceri Gorun Gabriel Zoltan.

Gorun, denunțătorul inspectorilor ANAF, Bușu și Anagnoste

Gorun Zoltan Gabriel a fost condamnat în 2015 de Curtea de Apel Bucureşti la doi ani de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 3 ani pentru infracţiuni la regimul vamal. În 2013, același Zoltan Gabriel Gorun era judecat într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani la Judecătoria Constanţa. De asemenea, Gorun apare şi într-un dosar de evaziune alături de alt fost lider PD, afaceristul Vasile Frâncu.

Cel mai recent, acesta a fost trimis în judecată de DNA, alături de fostul consilier județean constănțean Nicolae Dospinescu, tot pentru evaziune, prejudiciul fiind de 27 milioane de lei.

Tot Zoltan este afaceristul care i-a denunțat, în octombrie 2021, pe inspectorii ANAF Bușu Mihai și Anagnoste Stere, că ar fi pretins pentru fiecare, sume de bani cuprinse între de 4.000 și 5.000 lei. Banii respectivi ar fi fost pretinși de cei doi inculpați pentru ca, în urma controlului fiscal pe care îl realizau, aceștia să formuleze concluzii care să nu determine declanșarea unui control de fond la societatea omului de afaceri. În același context, la data de 19 octombrie 2021, cei doi inspectori A.N.A.F. ar fi primit printr-un intermediar, în plicuri distincte, câte 4.000 lei de fiecare, moment în care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Foto: romaniajournal.ro

Citește și:

ANAF reia a treia oară licitația: Nimeni nu vrea să cumpere terenurile din Cogealac ale constănțeanului Zoltan Gabriel Gorun

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!