Trecere de pietoni
Trecere de pietoni
Lucrările de amenajare a  trecerii de pietoni prevazută cu scuar median de pe bulevardul Aurel Vlaicu, înainte de sensul  giratoriu cu DN3C (varianta Ovidiu), au fost finalizate.

A fost construit un scuar median cu ajutorul unor borduri care delimitează și protejază suprafața pietonală.  În zona axului drumului  a fost realizat refugiul pentru pietoni, protejat de garduri ce oferă posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare.

Trecere de pietoni
Trecere de pietoni

După finalizarea lucrărilor de construire a scuarului median au fost aplicate marcajele transversale și au fost montare indicatoarele rutiere. Pentru o bună vizibilitate pe timp de noapte sau atunci când condițiile meteo sunt nefavorabile, au fost instalate indicatoare rutiere prevăzute cu lumini intermitente vizibile de la distanță ce sunt alimentate cu acumulatori ce se încarcă cu ajutorul panourilor solare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Trecere de pietoni
Trecere de pietoni

Măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cetățenii care tranzitează această zonă, fiind avizată de Poliția Rutieră, având ca scop creșterea gradului de siguranță a participanților la trafic în această zonă a orașului.

Citește și:

O nouă trecere de pietoni va fi amenajată în municipiul Constanța. Lucrările încep chiar de mâine

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.