Asociația „Viitorul Orașului Tău” - reamenajare spațiu verde Grădinița nr. 6 Constanța
Asociația „Viitorul Orașului Tău” - reamenajare spațiu verde Grădinița nr. 6 Constanța
Asociația „Viitorul Orașului Tău” a cîștigat, în anul 2021, un concurs de proiecte derulat de SN „Nuclearelectrica” SA și a primit o sponsorizare pentru derularea programului „E ușor de învățat, într-un mediu oxigenat”. Proiectul a vizat plantarea a peste 100 arbuști, copaci și pomi în grădinițele, școlile și liceele din municipiul Constanța. Concursul de proiecte, lansat de Nuclearelectrica (SNN) face parte dintr-o campanie mai amplă intitulată ”România Respiră”.

În cadrul proiectului copiii, părinții și educatoarele de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 6 din Constanța au reamenajat curtea instituției de învățământ, iar periodic cei mici desfășoară aici diferite activități artistice.

Atracția principala însă este terenul de sport realizat exclusiv din elemente naturale, gardul și porțile de fotbal fiind alcătuite din material dendrologic.

Numai în această instituție, beneficiarii proiectului sunt în jur de 160 de copii care astfel au descoperit avantajele unei atitudini mai prietenoase cu mediul înconjurător.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În cadrul proiectului „E ușor de învățat, într-un mediu oxigenat” Asociația „Viitorul Orașului Tău” a primit sponsorizarea pentru achiziționarea următoarelor specii de arbori: Betula Papyrifera, Celtis Australis, Philadelphus Coronarius, Viburnum Opulus Roseum, Forsythia spectabilis, Thuja Orientalis Compactă și Liquidambar Styraciflua.

Campaniile de plantare s-au desfășurat în două etape în 2022, primăvară și toamna. Asociația „Viitorul Orașului Tău” și SN Nuclearelectrica SA au mai colaborat și în trecut în alte proiecte care au vizat creșterea calității vieții cetățenilor din județul Constanța.

Citește și:

Asociația Viitorul Orașului Tău a achiziționat și donat un bust de resuscitare necesar susținerii activității Asociației Studenților Mediciniști și a Tinerilor Medici Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.