Percheziții DIICOT
Percheziții DIICOT
Ieri, procurorii DIICOT – Structura Centrală și ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au efectuat șase percheziții domiciliare, într-o cauză având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Perchezițiile s-au desfășurat în municipiul București.

Începând cu luna iulie a acestui an, până în prezent, doi inculpați au introdus în țară și au comercializat droguri de mare risc, ecstasy, în municipiul București.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, o cantitate de amfetamină, o presă acționată manual, destinată modelării tabletelor de ecstasy, două arme neletale, dintre care una cu lunetă, dar și alte probe și mijloace de probă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Audierile sunt efectuate la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Biroul Tehnic și Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. Structura Centrală și Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

De asemenea, se precizează că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Foto: www.diicot.ro

Citește și:

Percheziții la traficanții de minori: Procurorii DIICOT au descoperit mii de euro, dolari și lei, telefoane mobile și laptopuri

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.