Restaurant Delfinul
Restaurant Delfinul
Reprezentanții Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa transmit că măsura de oprire temporară a prestării de servicii a restaurantului Delfinul a fost ridicată, în urma remedierii deficiențelor.

În urmă cu aproape o săptămână, Restaurantul Delfinul risca să fie închis definitiv, deoarece localul a funcționat în continuare, în ciuda dispunerii închiderii temporare a acestuia.

„S-a ridicat măsura de oprire temporară a prestării de servicii după ce a remediat deficiențele”, a transmis Ecaterina Scînteie, șefa Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.

Amintim că, în data de 18 noiembrie 2022, inspectorii de la Protecția Consumatorilor Constanța au întreprins un control la Restaurantul Delfinul. În urma controlului, au fost descoperite mai multe nereguli, printre care infiltrații în tavan, prezența gândacilor, desfășurarea de practici comerciale incorecte și multe altele.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

(FOTO/VIDEO) Gândaci și produse expirate la restaurantul Delfinul din Constanța. Protecția Consumatorilor a dispus oprirea temporară a activității

(FOTO) Restaurantul Delfinul riscă să fie ÎNCHIS DEFINITIV. Ce spun inspectorii OPC

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.