Ploaie
Ploaie
Meteorologii au transmis prognoza meteo pentru Paștele Ortodox și pentru vacanța de 1 Mai, respectiv pentru perioada 10 aprilie 2023 – 8 mai 2023.

Conform prognozei, în această perioadă, cantitățile de precipitații vor predomina în jumătatea estică a țării.

Săptămâna 10 aprilie 2023 – 17 aprilie 2023:

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săpătmâna 17 aprilie 2023 – 24 aprilie 2023:

Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Săptămâna 24 aprilie 2023 – 1 mai 2023:

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent, local, în regiunile extracarpatice.

Săptămâna 1 mai 2023 – 8 mai 2023:

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.