Publicitate
Solid House apartamente si studiouri de vanzare Constanta
Este o luptă continuă cu mafiile”, a declarat la Digi24 ministrul Mediului, Tanczos Barna, care a vorbit despre organizațiile de crimă organizată în jurul activităților cu deșeuri. Ministrul a spus că România nu are un sistem organizat pentru colectarea selectivă și depozitarea ecologică a deșeurilor.

“Importul de gunoi este ilegal. În Uniunea Europeană se vând cantități semnificative de deșeuri reciclabile dintr-un stat membru în altul.

Am stabilit cu poliția prin ce modalități să limităm accesul anumitor produse în România, să putem scana camioanele, să vedem ce conțin comparativ cu documentul pe care le completează.

E o luptă continuă cu mafiile, sunt mai multe organizații criminale, de crimă organizată în jurul acestor activități“, a declarat ministrul Mediului.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

El a făcut referire la situația din Bihor când în curtea unei firme au fost găsite aproape 190 de tone de deșeuri care fuseseră aduse cu camioanele din Italia: “ajungeau acolo și firul mergea mai departe, de la firmă de reciclare din Cluj, etc”.

“Oamenii ăștia sunt organizați”, a conchis ministrul.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar