Mohammad Murad, candidat independent la funcția de primar al municipiului Mangalia, își propune, dacă va câștiga mandatul de primar al orașului să ofere subvenții tinerilor care vor să obțină carnete de conducere, dar și burse celor mai buni elevi și tabere tematice pentru aceștia, cu programe pentru studiul limbilor străine.

„Mă angajez și garantez o subvenție în valoare de 1.000 de lei pentru tinerii doritori să obțină carnetul de conducere până la vârsta de 25 de ani, și 2.000 de lei pentru cei care doresc obținerea permisului de profesionist până în 35 de ani.” a declarat Mohammad Murad, care își propune o serie de obiective care îi are în prim plan pe elevi.

Candidatul independent la Primăria Municipiului Mangalia își dorește să îi ajute și pe elevii până în clasa a VIII-a cu rezultate bune la învățătură și să le ofere burse în valoare de 50.000 de lei, anual. De asemenea, Mohammad Murad se angajează să ofere unui număr de 1.000 de elevi anual tabere tematice cu program bine definit pentru dezvoltarea simțului comunicării, a limbilor străine și educația răspunderii

Măsură va fi implementată într-o perioadă de 90 – 120 zile, dacă va fi ales primar.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Sumele necesare vor proveni atât din surse atrase, cât și din fonduri proprii, prin Fundația dr. Murad.

Cod Unic de Identificare a Mandatarului Financiar: 24200416

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar