În acest an, Moș Crăciun a venit cu câteva zile mai devreme pentru copiii care practică sport în municipiul Medgidia. Seara trecută, în cadrul unui eveniment deosebit organizat la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, aproape 900 de copiii de la Clubul Sportiv Medgidia, Clubul Sportiv Școlar Medgidia, dar și de la cluburile sportive private din oraș au fost apreciați public de locuitorii municipiului Medgidia pentru rezultatele obținute la diferite discipline sportive și au primit daruri bogate de la Moș Crăciun.

O mare de copiii așa cum nu s-a mai văzut până acum în Medgidia, toți voioși, plini de energie, frumos echipați și disciplinați ne-au arătat tuturor seara trecută că Medgidia are viitor sportiv. Fie că practică handbal, judo, volei, baschet, lupte ori box, fiecare copil din cei prezenți seara trecută la Sala Sporturilor a inspirat tuturor celor prezenți, fie că erau bunici, părinți, cunoștințe, reprezentanți ai autorităților locale ori simpli spectatori, o bucurie și o energie imense.

Într-un oraș gri, așa cum îl califică mulți dintre cei care au contestat activitatea Clubului Sportiv, evenimentul de ieri a arătat că sportul trebuie să continue în Medgidia și că trebuie susținut pentru că el va da generația de mâine de campioni. Iar după doar un an de la înființare, rezultatele copiilor care au ales să facă din sport un stil de viață sunt remarcabile și merită susținute și apreciate.

În cadrul evenimentului au fost prezentate și rezultatele obținute de sportivi pe parcursul anului 2018. Manifestarea a fost organizată de Clubul Sportiv Medgidia și a avut drept scop premierea tuturor sportivilor din municipiu, indiferent de clubul la care activează. 

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Am vrut să colindăm oamenii din Medgidia, să le aducem Crăciunul în case, am vrut să arătăm amploarea și importanța sportului în accest oraș. Aproape 900 de copiii au fost prezenți în această seară aici, ceea ce înseamnă că sportul este la el acasă în Medgidia”, ne-a declarat Nicoleta Gonțea, manager al Secției de Volei din cadrul Clubului Sportiv Medgidia, o secție care anul acesta a adus rezultate deosebite în palmaresul Clubului.

„Trebuie să avem sport la noi în oraș pentru că dacă stăm să ne gândim mai bine, copiii sunt viitorul Medgidiei. Mulțumim domnului primar că a putut să pună atâta tineret în mișcare. Este bine și pentru sănătate și pentru viitorul lor, dar mai ales pentru organizare”, ne-a declarat, la finalul unei serie pline de veselie și zâmbete Cosmin Munteanu, președintele Secției de Natație a CS Medgidia. Chiar și fără bazin de înot în oraș, micuța înotătoare Mihaela Munteanu a dus, în 2018, numele orașului pe podiumurile din întreaga țară. Cu multă muncă, ambiție și talent, înotătoarea de doar 10 ani, Mihaela Munteanu, promite că anul 2019 va fi unul cel puțin la fel de încărcat de bucurii și reușite ca și 2018.

„Eu sunt mândru de ceea ce am făcut în Medgidia un an și jumătate și este doar un început. Pentru mine cel mai important este faptul că am susținerea oamenilor. Am simțit o bucurie imensă văzând atâția copii azi, aici. Pentru cei care nu fac sport îi îndemn să urmeze această cale pentru că asta este sănătate. Părinții trebuie să-i îndemne să facă sport și să nu mai petreacă atât de mult timp în fața calculatoarelor. Lipsa mișcării înseamnă boală”, a mai spus primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie. Acesta a mai adăugat faptul că ajutorul pe care îl dă copiiilor, în calitate de șef al administrației publice locale, nu este atât de greu de acordat însă piedicile în cale obținerii acestui deziderat sunt multe.

La rândul său directorul Clubului Sportiv Medgdia, Nicolae Tutungiu, se declară mulțumit după primul an competițional de la înființarea Clubului Sportiv Medgidia. „Cei peste 800 de copii care au fost prezenți în sală reprezintă sportul din Medgidia. Nu am ținut cont că sunt de la Cluburi private de la cluburi sportive școlare, toți au fost chemați să ne fie alături la evenimentul de premiere și su primit daruri. Am rămas impresionați de tot ceea ce înseamnă  sport în municipiul Medgidia și mulțumim primăriei și primarului pentru ajutorul acordat”.

„Ne propunem să urmăm linia pe care suntem acum și vrem să aducem cât mai mulți copii către sport”, ne-a spus unul dintre membrii Consiliului Director al Clubului.

„Sacrificiile pe care alții le-au făcut pentru noi sper că am reușit să le răsplătim cu performanțe notabile, suntem neînvinși în Liga a doua. Ne bucurăm că am reușit să fim cu toții implicați într-o acțiune de acest gen, de familie, așa cum este sportul în Medgidia și sperăm să rămânem așa cât mai mult timp înainte. Este un început de drum care sperăm să fie lung. Am vrea să ne întâlnim an de an așa cum ne-am întâlnit în această seară,”, ne-a spus Florin Voinea, antrenorul fetelor de la Secția de Volei.

Seara s-a încheiat cu ropote de aplauze ale celor aproape 2.000 de persoane prezente în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.