Protest - sindicaliștii din învățământ
Protest - sindicaliștii din învățământ
Mâine, o rundă de negocieri în ceea ce privește greva generală a profesorilor, programată pentru luni, va avea loc între sindicatele din Educație și reprezentanții Guvernului, scrie Antena 3 CNN.

La întâlnire au anunțat că vor participa și liderul PSD, Marcel Ciolacu, ministrul Muncii, Marius Budăi, ministrul Finanțelor, Adrian Câciu și ministrul Educației, Ligia Deca.

Astfel, va fi nevoie să fie găsită o soluție pentru revendicările cadrelor didactice, urgent, deoarece, de luni, vor intra în grevă generală pe termen nelimitat.

„Nu ştiu de ce au lăsat pe ultima sută de metri. Asta arată interesul actualului guvern faţă de sistemul educaţional, ceea ce, vă spun direct şi cu responsabilitte, este ceva de noaptea minţii.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De o săptămână este anunţată această grevă. A fost o perioadă de câteva zile de grevă de avertisment şi de abia duminică vor să discute astfel încât, probabil că au impresia că mâine se va linişti treaba. Nu! Sub nicio formă! Este prea în scurt!

Ne dăm seama că aceste discutţii nu se vor purta aşa de pe o zi pe alta şi că necesită timp, ceea ce înseamnă că noi, la nivelul familiilor suntem nemulţumiţi, în sensul în care într-adevăr greva generală începe luni„, a declarat Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Părinţilor, potrivit Antena 3 CNN.

Sursa: www.antena3.ro

Foto: Facebook Fsli Romania

Citește și:

GREVĂ GENERALĂ: Sindicaliștii din învățământ anunță proteste

Gata cu negocierile: Profesorii intră în GREVĂ GENERALĂ de luni

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.