sol de argilă
O firmă din Medgidia, înființată în 2021, a solicitat Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, emiterea acordului de mediu în vederea continuării procedurilor care vizează deschiderea carierei Tortoman pentru exploatarea de roci de construcții – argilă. 

Astfel, societatea Ibero Tyles Mineral SRL a solicitat APM Constanța emiterea acordului de mediu pentru proiectul mai sus amintit, propus a fi amplasat în extravilanul comunei Tortoman, parcela NB610/2.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, din municipiul Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00.

De altfel, și Consiliul Județean Constanța a emis, pe 25 ianuarie 2022, certificatul de urbanism cu o valabilitate de 24 de luni solicitat de Ibero Tyles Mineral S.R.L potrivit documentului înregistrat nr. 1598 din data de 12.01.2022 care are ca obiect „Deschidere carieră exploatare roci de construcții – argilă”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Certificate urbanism CJC
Certificate urbanism CJC

Potrivit siteului listafirme.ro, consultat astăzi, 12 mai 2022, societatea înființată în anul 2021 are ca obiect de activitate „Extracția pietrișului și nisipului; extractia argilei si caolinului” și are sediul în municipiul Medgidia, pe strada Silozului nr. 103, construcția C24, camera nr. 2 și are ca unic acționar și administrator pe Gheorghieș Ovidiu Cornel.

Pe de altă parte, în anunțul privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu este evidențiată ca adresă a societății strada Pieții nr. 7, orașul Luduș, județul Mureș.

Foto: Ilustrativ

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar