Adriana Ioniță
Adriana Ioniță
Reprezentanții Grădiniței Luminița din comuna Lumina au anunțat că Ioniță Adriana, cadru didactic care a luminat copiii localității, a încetat din viață.

„În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor unui cadru didactic dedicat, a unei bune colege, a unui OM. Este greu să găsești cuvintele, pentru că nimic nu poate alina pierderea unui suflet!”, transmit reprezentanții Grădiniței Luminița într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Mesajele de condoleanțe au început să curgă în comentariile postării: „Dumnezeu să o ierte! Sincere condoleanțe familiei. Multă putere familiei”, „Condoleanțe! Dumnezeu să te odihnească în pace Cole! Azi e cea mai neagră zi a mamei. Drum lin ființă blândă!”, „Dumnezeu să o ierte și să le dea multă putere celor apropiați! Să le facă viața ușoară copilașilor rămași!”.

Trupul neînsuflețit al educatoarei este depus la capela din Năvodari, vis a vis de Kaufland.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Înmormântarea va avea loc la Cimitirul USAS, joi, în data de 9 martie 2023, la ora 12:00.

Textul integral al postării îl redăm în cele ce urmează:

„Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă, un om care a luminat multe raze de soare, copii ai acestei localități, profesor Ioniță Adriana!

În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor unui cadru didactic dedicat, a unei bune colege, a unui OM. Este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu poate alina pierderea unui suflet!

Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celei care a plecat dintre noi și de azi înainte o vom cauta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va pleca niciodată. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere.

Trupul neînsuflețit este depus la capela din Năvodari, vis a vis de Kaufland.

Înmormântarea va avea loc la Cimitirul USAS, joi, 9 Martie 2023 la ora 12 .”, transmit reprezentanții grădiniței într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Foto: Facebook Grădinița Luminița, www.pixabay.com

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.