OIL TERMINAL
OIL TERMINAL
Compania Oil Terminal a încheiat primele nouă luni ale acestui an cu un profit net de 28,654 milioane lei, cu 51,4% mai mare comparativ cu aceeasi perioadă a anului trecut, conform datelor financiare transmise Bursei de Valori Bucureşti.

Profitul brut al companiei a crescut în perioada menţionată cu 53,6%, ajungând la 33,4 milioane lei, scrie Agerpres.

Cifra de afaceri realizată cumulat, era, la 30 septembrie 2022, de 213,991 milioane lei, fiind mai mare cu 54,006 milioane lei faţă de cea din ianuarie-septembrie 2021.

Veniturile din prestarea de servicii s-au ridicat la 212,84 milioane lei (plus 34%).

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La 30 septembrie, Oil Terminal avea active totale de 648 milioane lei şi datorii de 160,63 milioane lei.

Societatea Oil Terminal este situată în Portul Constanţa şi este cel mai mare terminal pentru import/export ţiţei, produse petroliere şi petrochimice la nivel naţional. Principalele servicii realizate sunt: primirea, depozitarea, condiţionarea şi expedierea ţiţeiului, păcurii, produselor petroliere, petrochimice şi chimice lichide pentru import, export şi tranzit; efectuarea de încercări fizico-chimice, pentru produsele derulate; efectuarea de încercări fizico-chimice pentru terţi, în laboratoarele proprii; efectuarea de reparaţii şi întreţineri pentru instalaţiile şi utilajele aflate în dotare.

Acţiunile societăţii se tranzacţionează la Bursa de Valori Bucureşti, categoria I, din ianuarie 1998. Principalul acţionar este Statul român, prin Ministerul Energiei, cu 59,6222 % din acţiuni.

Citește și:

Consiliul de Administrațe al Oil Terminal a PRELUNGIT durata mandatului directorului general, Sorin Ciutureanu. Ce s-a mai aprobat

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.