Substanțe psihoactive - Constanța
Substanțe psihoactive - Constanța
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog și procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța au desfășurat o acțiune, în urma căreia patru persoane au fost reținute.

În cursul zilei de ieri, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța, la locuințele a patru persoane: trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 22 și 37 de ani.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 63 de grame de substanțe psihoactive, opt telefoane mobile, 12.000 de lei, dar și alte bunuri cu valoare probatorie.

La finalizarea cercetărilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de cele patru persoane pentru infracțiunile de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și constituirea unui grup infracțional organizat.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cele patru persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, în vederea arestării preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat și jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmerie Mobilă „Tomis” Constanța.

Citește și:

Un bărbat din Constanța a fost arestat pentru complicitate la înșelăciune, prin metoda ACCIDENTUL

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.