Costinești
Costinești
O cantitate impresionantă de carne a fost confiscată miercuri, 3 august, de la o terasă din Costinești. Este vorba despre un local pe care Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) l-a închis temporar în weekend, scrie observatornews.ro.

Cu toate acestea, imediat după control, patronul a redeschis terasa, iar inspectorii ANPC au decis închiderea definitivă a localului, deoarece sănătatea turiștilor era pusă în pericol.

În urma controlului de miercuri, au fost confiscate 2.400 de kilograme de carne depozitată în saci și ținută în mod necorespunzător.

De asemenea, au fost descoperite alte 240 de kilograme de carne care nu aveau etichetă de valabilitate. Totodată, inspectorii au găsit 92 de kilograme de carne expirată şi 286 de carne preparată, dar ţinută în condiţii improprii.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Astfel, toată cantitatea de carne, de peste trei tone, a fost confiscată și urmează să fie distrusă.

Decizia închiderii definitive a localului, premieră pentru litoralul românesc, va fi pusă în aplicare de îndată de ce va fi comunicată în mod legal reprezentantului restaurantului, mai scrie observatornews.ro.

Foto: cazaretransilvania.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.