parc
parc
Primăria Comunei Cogealac a scos la licitație două contracte pentru executarea lucrărilor din cadrul proiectului de amenajare a două parcuri în localitate. Unul dintre spații va fi amplasat lângă primărie, iar celălalt, lângă biserică. Valoarea totală estimată a celor două acorduri cadru depășește șapte milioane de lei.

Primăria Comunei Cogealac a lansat recent licitațiile pentru atribuirea contractelor ce vizează execuția lucrărilor din cadrul proiectelor de amenajare urbanistică a centrului comunei.

Prin unul dintre aceste contracte se dorește amenajarea unui parc, pe terenul situat in proximitatea primăriei și sunt propuse următoarele funcțiuni și intervenții pe teren: o scenă, amplasată în extremitatea estică a terenului, gradene pentru spectatori, un teren de joacă pentru copii cu pardoseală antișoc, un chioșc/foișor, reabilitarea spațiilor plantate existente, evidențierea statuii existente și construirea de alei.

Contractul vizează, de asemenea reabilitarea și completarea iluminatul public, amplasarea unui grup sanitar (container tip cu patru cabine în suprafață de 24 mp), racordat la canalizarea care se execută acum în zonă, un punct gospodăresc unde se vor colecta deșeurile separat: hârtie, plastic, metal și gunoi menajer.

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

Pentru asigurarea unei imagini unitare amenajarea propusă se întinde pe latura de sud prin fața dispensarului, blocului de locuințe și a primăriei.

Valoarea estimată a acestui contract este de 5.084.623,07 de lei.

În ceea ce privește cel de-al doilea contract-cadru, prin acesta se dorește construirea unui parc, pe terenul situat în proximitatea primăriei, cu o latură a terenului comună cu terenul bisericii, identificat prin.

Sunt propuse următoarele funcțiuni și intervenții pe teren: un teren de joacă, reabilitarea spațiilor plantate existente, construirea de alei, iluminatul public, amplasarea unui șir de stâlpi decorativi care să sublinieze traseele propuse în parc, amplasarea unui grup sanitar (container tip cu patru cabine in suprafață de 24 mp), racordat la canalizarea care se execută acum în zonă și un punct gospodăresc unde se vor colecta deșeurile separat.

Se estimează că acesta va avea o valoare de 2.128.926,64 de lei.

Sursă foto: Freepik

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.