Loc de joacă Constanța
Loc de joacă Constanța
Pe pagina sa de socializare, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a anunțat că SC PEISAGISTICA SHRI GARDEN SRL, firma care dorea să se ocupe de reamenajarea și modernizarea locurilor de joacă din oraș, a pierdut, definitiv, procesul cu instituția pe care o conduce.

“Vă spuneam în urmă cu câteva săptămâni că reamenajăm și modernizăm locurile de joacă din Constanța. Din fericire, încă 10 astfel de spații de recreere urmează a fi refăcute în perioada următoare, după ce contestația licitației a fost anulată în instanță. (…)

Mă bucur că, o dată în plus, instanțele constănțene au decis prin hotărâre definitivă că licitațiile la Primăria Constanța se desfășoară în condiții de deplină legalitate. Dar și mai mult mă bucur că redăm copiilor și tuturor constănțenilor aceste spații de recreere din spatele blocurilor”, a arătat Vergil Chițac.

Firma SC PEISAGISTICA SHRI GARDEN SRL a participat la licitația organizată de Primăria Constanța pentru reamenajarea a zece locuri de joacă din oraș, dar a fost respinsă întrucât oferta sa nu corespundea cu cerințele Caietului de Sarcini. În cele din urmă s-a ajuns în instanță.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Dosarul a fost înregistrat pe 21 februarie 2023, de către UAT Constanța. Magistrații constănțeni au admis plângerea pe 23 februarie: „Admite plângerea formulată de reclamanta Unitatea Administrativ- Teritorială Municipiul Constanţa. Desfiinţează Decizia nr. 275/C3/43 din 06.02.2023 pronunţată de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor şi reţine cauza spre judecare pe fond”, se arată în minuta judecătorilor.

Pe 16 martie 2023, Curtea de Apel Constanța a  respins contestația SC PEISAGISTICA SHRI GARDEN SRL ca nefondată, iar sentința este definitvă (facsimil).

Cele 10 locații ale parcurilor din municipiul Constanța sunt: Parc Poarta 6, locul de joacă situat pe str. Arcului/str. Progresului, locul de joacă situat pe Str. Progresului, BL. N1D/N2D, locul de joacă situat pe str. Arcului/str. Liliacului, locul de joacă situat pe Bulevardul IC Brătianu, locul de joacă situat pe str. Solidarității/str. Prieteniei, BL. H1, locul de joacă situat pe Bulevardul 1 Mai, BL. H18, locul de joacă situat pe str. Eliberării/str. Alexandru Gherghel, BL. DR 13, precum și zona de agrement de pe strada Brizei.

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 16 martie, firma Peisagistica Shri Garden SRL s-a numit anterior, la momentul fondării, SHRI 2018 SRL, iar în prezent are sediul social în municipiul Constanţa, Bulevardul Elisabeta nr. 9, Camera nr. 3. Asociații firmei sunt Ioniță Sergiu și Ioniță David, iar obiectul firmei vizează „Activități de întreținere peisagistică”.

În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 15 175 426 lei și 60 de angajați.

Citește și:

Licitație cu năbădăi: CNSC a respins contestația privind contractul de toaletare a arborilor din Constanța formulată de Peisagistica Shri Garden SRL

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.