Complex miniparc acvatic - Techirghiol
Primăria Techirghiol scoate la licitație, în vederea concesiunii două loturi situate în intravilanul orașului.

Este vorba despre un imobil ce aparține domeniului public al orașului Techirghiol, situat pe strada DR. V. Climescu nr. 1A, lot 1/2/4, cu funcțiune de Miniparc acvatic, terenuri de agrement și alimentație publică, format din teren în suprafață de 6.938 de metri pătrați și construcție C1 – teren de fotbal, în suprafață de 1.155 de metri pătrați, C2 – teren de tenis, în suprafață de 884 de metri pătrați, C3 – anexă piscină – cameră instalații hidromecanice, în suprafață de 101 metri pătrați, C4 – anexă piscină, în suprafață de 1.359 de metri pătrați, C5 – anexă piscină – cămin de compensare, în suprafață de 49 de metri pătrați și C6 – anexă piscină copii, în suprafață de 456 de metri pătrați.

De asemenea, este scos la licitație, tot în vederea concesionării, și un imobil cu destinația de activități de agrement și servicii de alimentație publică ce aparține domeniului public al orașului Techirghiol, situat pe strada Dr. V. Climescu nr. 1 A, lot 1/2/3, format din teren în suprafață de 225 de metri pătrați și construcție C1 – clădire grup sanitar, dușuri și vestiare parter, în suprafață de 89 de metri pătrați.

Detalii suplimentare se pot regăsi în documentația de atribuire. Un astfel de exemplar poate fi obținut de la Compartimentul Urbanism din cadrul Primăriei Techirghiol, pe baza unei cereri scrise și a chitanței de la casieria unității, costă 20 de euro și poate fi achitat în numerar la casieria instituției sau prin virament bancar, echivalent în lei la data plății, în contul RO03TREZ23621180250XXXXX, Trezoreria Eforie, CIF 4300540.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Clarificările privind licitația pot fi solicitate până în data de 20 septembrie 2023, ora 12:00, iar ofertele pot fi depuse până în data de 28 septembrie 2023.

Licitația se va desfășura în data de 29 septembrie 2023, de la ora 10:00, la sediul Primăriei Techirghiol.

Licitație Primăria Techirghiol
Licitație Primăria Techirghiol
Licitație Primăria Techirghiol
Licitație Primăria Techirghiol

Foto: Facebook Primaria Techirghiol

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Techirghiol vrea să reabiliteze sediul instituției! Investiția este finanțată din fonduri ale Uniunii Europene

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.