CN APMC Constanța
CN APMC Constanța
Președintele Consiliului de Administrație al CN APM – SA Constanța convoacă Adunarea Generală a Acționarilor Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime” – SA Constanța, în ședință ordinară.

Ședința se va desfășura în data de 14 decembrie 2022, de la ora 11:00, la sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, adică pe bulevadrul Dinicu Golescu nr. 38 București.

Ordinea de zi a ședinței este următoarea:
  1. Propunere privind introducerea unei acțiuni și răspunderea unui administrator și director pentru recuperarea prejudiciului adus companiei;
  2. Propunere pentru transferul unui teren în suprafață de 837 metri pătrați din administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii și concesiunea CN APM – SA Constanța în administrarea Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale;
  3. Mandatarea Directorului General al societății pentru a îndeplini toate formalitățile cerute de lege pentru înregistrarea și asigurarea opozabilității către terțe persoane a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală a Acționarilor. Persoana împuternicită va putea delega altor persoane mandatul pentru îndeplinirea formalităților menționate anterior.
CN APM – SA Constanța

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 13 noiembrie 2022, societatea se clasează pe locul I în Top Afaceri România Întreprinderi cu Capital Românesc, județul Constanța.

Societatea are ca obiect de activitate „activități de servicii anexe transporturilor pe apă”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Asociații firmei sunt Ministerul Transporturilor, care deține 80% și Fondul Proprietatea, care deține 20%.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 418.906.023 lei și 889 de angajați.

Cifră de afaceri CN APM Constanța
Cifră de afaceri CN APM Constanța
OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

Câți bani pune la bătaie CN APMC pentru asigurarea celor 60 de angajați din cadrul Sucursalei Nave Tehnice Port

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.