În cursul acestei zile, în jurul orelor 15:45, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi folosit un pistol cu bilă de cauciuc.

În urma folosirii armamentului au fost rănite ușor două persoane. Acestea se află la spital, fiind în afara oricărui pericol.

UPDATE:

În cursul acestei zile, în jurul orei 15:45, polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, un bărbat a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercații.

Polițiștii l-au depistat pe cel în cauză la fața locului, iar, din primele verificări, a rezultat faptul că acesta deține permis de armă. Bărbatul în cauză a fost condus la audieri, iar arma a fost ridicată, urmând a fi luate măsurile legale.

În urma folosirii armamentului, au fost răniți doi bărbați, ambii aflându-se la spital, în afara oricărui pericol.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii situației de fapt.

UPDATE 2:

Bărbatul care a tras cu pistolul, precum și cele două victime ale sale au fost conduse la audieri. S-a stabilit că cele trei persoane se cunoșteau și că între ele exista un conflict mai vechi.

Cel care a tras deține permis de port armă. A fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru loviri și alte violențe, folosire fără drept a unei arme și tulburarea liniștii publice.

UPDATE 3:

Un martor ocular a relatat pentru „Adevărul“ că tânărul era urmărit de o maşină din care au coborât trei bărbaţi. Acesta a scos pistolul şi a tras spre ei.

Bărbaţii s-au urcat înapoi în maşină şi au demarat.

Tânărul a pornit în urmărirea lor. Apoi s-a întors în faţa cafenelei Filicori, oprind pe contrasens.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar