Prostitutie
Prostitutie
Oamenii legii au întocmit trei dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri în cazul persoanelor care au fost surprinse întreținând relații sexuale în locuri publice, în schimbul unor sume de bani.

În data de 24 martie 2023, în jurul orei 22:30, polițiștii au identificat, într-un parc de pe bulevardul Aurel Vlaicu, un bărbat, de 23 de ani, și o femeie, de 23 de ani, care întrețineau raporturi sexuale, în schimbul unei sume de bani. Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în data de 25 martie 2023, în jurul orei 00:30 polițiștii au identificat, în parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu, un bărbat, de 23 de ani, și o femeie, de 23 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani.

Cu ocazia controlului corporal, asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată, noaptea trecută, în jurul orei 1:00, polițiștii au identificat, pe strada Dispensarului, un bărbat, de 37 de ani, și o femeie, de 26 de ani, care întrețineau raporturi sexuale într-un autoturism, în schimbul unei sume de bani.

Asupra femeii a fost găsită suma de 100 de lei, despre care aceasta a afirmat că o primise de la bărbat, în schimbul întreținerii de relații sexuale. Suma de bani a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

La acțiune au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Tomis” Constanța.

Foto: Ilustrativ (www.chattanooogapulse.com)

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.