Lucrări pe Autostrada A2
Lucrări pe Autostrada A2
Circulaţia rutieră pe pasajul de la kilometrul 10 al autostrăzii A2 va fi închisă, pe 5 şi 6 februarie, pentru executarea unor lucrări la rampele de acces ale pasajului pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti. Traficul se va desfăşura pe bretelele din zona laterală a pasajului, precizează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR informează participanții la trafic că circulația rutieră pe pasajul de pe autostrada A2, între km 10 +400 – 10+750, se va închide temporar, timp de două zile, respectiv în zilele de 05.02 și 06.02.2024, în intervalul orar 08.00 – 19.00, pentru executarea unor lucrări la rampele de acces ale infrastructurii pasajului existent pe sensul de mers Constanța – București.

Pe perioada închiderii circulației rutiere, traficul se va desfășura pe bretelele din zona laterală a pasajului, pe câte 2 benzi de circulație pe sens, toate direcțiile de deplasare fiind asigurate prin intersecția amenajată sub pasaj.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Naționale.

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.