Accident feroviar GRAV
Accident feroviar GRAV
Astăzi, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarată că locomotiva implicată în accidentul de sâmbătă seara de la Galați, în urma căruia o angajată a CFR a decedat, ieșise din depoul Ploiești, în dimineața zilei respective, scrie News.ro.

De asemenea, acesta a precizat că dacă s-au făcut lucrări neconforme, dacă s-au înlocuit piese care trebuiau să fie noi cu altele vechi, „cei care și-au asumat aceste lucruri, să răspundă”.

„În acest moment este în desfăşurare o anchetă care are diverse componente. Ar părea cel puţin ciudat din partea mea să mă pronunţ înaintea rezultatelor acestei anchete. Dar pot să vă dau un lucru, cred eu, în premieră, sau să vă spun. Locomotiva care a cauzat accidentul de sâmbătă seara, deci, în seara datei de 25 martie, a ieşit din revizie tehnică, din depoul Ploieşti în dimineaţa acelei zile. Am actele, raportul din acest punct de vedere, în dimineaţa acelei zile, această locomotivă a ieşit din revizie tehnică programată din timp, de la depoul Ploieşti. A făcut o cursă de la Ploieşti la Galaţi. În 25 dimineaţa a ieşit din depoul Ploieşti după revizie tehnică, a declarat Sorin Grindeanu, astăzi.

De asemenea, acesta a explicat și că rapoartele întocmite în urma accidentelor feroviare de la Teleorman și de la Galați vor fi făcute publice.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Când toate aspectele legate de anchetă, toate, inclusiv acesta, ceea ce v-am spus mai devreme mi se pare o informaţie extrem de importantă şi sigur va fi luată în calcul de către anchetatori. Toate aceste rapoarte, fie că vorbim de Teleorman, fie că vorbim de Galaţi, vor fi publice şi vor fi prezentate. Dar înainte de aceste încheieri de rapoarte nu cred că e normal să-mi spun o părere personală nebazată până la urmă şi nefiind specialist”, a mai transmis ministrul Transporturilor, potrivit News.ro.

Sursa: www.news.ro

Foto: Facebook

Citește și:

Tragedia din Gara Galați: Vitezometrul a rămas BLOCAT la 75 de km/h. O femeie de 53 de ani a MURIT

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.