Nume importante din administrația județeană participă la deschiderea Complexului Amfiteatru Belvedere din Olimp care are loc sâmbătă seara.

La eveniment, în calitate de invitați, sunt prezenți câțtiva dintre candidații la funcția de primar a municipiului Constanța, dintre care îi amintim pe Mircea Titus Dobre, candidatul Pro România, Corina Martin – candidat din partea Partidul Ecologist, Stelian Ion – USR PLUS, Gheorghe Dragomir – fost președinte al PNL Constanța, fostul deputat PNL Robert Boroianu. Chiar și Nicolae Moga (senator PSD) a fost prezent pentru o scurtă perioadă de timp, însă ne-a declarat că nu a venit în calitate de invitat ci se afla în zonă și a dorit să vadă cum arată complexul.

Corina Martin chiar le-a spus candidaților prezenți, mai în glumă, mai în serios, că și-ar dori ca toți candidații la Primăria Constanța, adunați la Olimp, să se reunească într-o fotografie…

Printre investitorii în turism prezenți în această seară l-am remarcat pe Aurelian Marin (consilier local PSD) și manager general al agenţiei de turism Paradis din Constanţa alături de soția sa.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar