Azi noapte, o tânără însărcinată în 8 luni a fost lovită, în plin, pe trecerea de pietoni, de un șofer care a fugit, imediat, de la fața locului. Incidentul s-a petrecut în București, femeia fiind transportată de urgență la spital unde, din păcate, a pierdut sarcina.

În această dimineață, șoferul vinovat, cetățean englez, de origine libaneză, a fost prins în punctul de frontieră din aeroportul din Cluj-Napoca, în timp ce încerca să părăsească ţara. Brigada Rutieră a remis un comunicat prin care arăta că „acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar, în cursul acestei dimineţi, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească ţara. Persoana în cauză va fi preluată de poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unităţii de poliţie, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale”

Martorii au fost cei care au sunat de urgență la 112 și un echipaj de ambulanță a transportat femeia în vârstă de 30 de ani, la Spitalul Pantelimon, cu răni la cap. Ulterior, spitalul a anunțat că tânăra a pierdut sarcina.

Sursa foto: pixabay.com

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.