Localizare Aleea Lupeni nr. 10 Bloc E1
Localizare Aleea Lupeni nr. 10 Bloc E1
Un apartament de două camere, plus dependințe, cu o suprafață utilă de 46,71 metri pătrați și cota parte indiviză din părțile și dependințele clădirii situate în centrul Constanței, este scos la licitație în cadrul dosarului de executare silită nr. 211/2022.

Imobilul este situat în Constanța, pe Aleea Lupeni, nr. 10, bl. E1, sc. A, et. 1, ap. 7 și este intabulat în Cartea Funciară nr. 20694 – CI – U4.

Licitația se va desfășura în data de 21 decembrie 2022, de la ora 13:00 și va avea loc la sediul Biroului executorului judecătoresc Aragea Daniel din Constanța, situat pe strada Dezrobirii, nr. 120, bl. IS4, scara B, parter, apartamentul 20.

Viitorului proprietar îi va reveni și dreptul de proprietate asupra cotei părți din terenul aferent întregului imobil bloc, respectiv suprafața invidiză de 13,00 metri pătrați, care a fost dobândită ca bun propriu.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Prețul de pornire al licitației, conform raportului de evaluare ajunge la 318.400 de lei și sunt proprietatea garantului ipotecar T. M.

Executarea se face în baza titlului executoriu – Contract de ipotecă imobiliară autentificat prin încheierea nr. 549/11.06.2015 de către BIN Ș. E. L.

Vânzarea bunului imobil se face la cererea creditoarei ING Bank N. V. Amsterdam, Sucursala București, cu sediul social în municipiul București, Expo Business Park, strada Aviator Popișteanu, nr. 54A, Clădirea nr. 3, Sector 1.

În cele ce urmează redăm integral documentul publicației:
Executare silită
Executare silită
OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Foto: www.google.com/maps

Citește și:

Apartamentul din Tomis Plus și locul de parcare deținute de un constănțean, scoase la licitație. Care este prețul de pornire

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.