Agresiune
Agresiune
Un bărbat din Ghindărești a fost condamnat, în urmă cu câteva zile, la Judecătoria Hârșova, pentru acte de violență în familie. Și nu împotriva propriei soții, așa cum ar fi de așteptat (deși femeia obținuse, în urmă cu câteva luni, un ordin de protecție), ci împotriva cumnatului său.

Fratele soției sale locuia cu cei doi de mai mulți ani. Femeia este reprezentantul legal al fratelu, care are un handicap psihic.

În luna noiembrie a anului trecut, în timp ce dormea, aceasta a fost trezită de un scandal monstru, în curte. “La un moment dat am auzit gălăgie afară, câinele lătra, eu am ieşit să văd ce se întâmplă şi l-am văzut pe soţul meu cu genunchii pe umăr, respectiv pe piciorul fratelui meu care era culcat la pământ. Soțul meu îl lovea în abdomen cu mâinile și îi smulsese o parte din barbă. Am luat o coadă de mătură care se afla afară lângă robinet şi l-am lovit de două ori pe spate ca să îi dea drumul fratelui.”

Toată cearta ar fi pornit de la faptul că fratele femeii i-ar fi stins focul agresorului, pe care acesta îl aprinsese să își facă un grătar. Bărbatul băuse zdravăn înainte să vină acasă și, spune el, cumnatul i-a aruncat o găleată cu apă peste focul încins. Din acel moment, mai spune agresorul, nu mai ține minte aproape nimic din ce a făcut.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Judecătorii au verificat cazierul agresorului și au descoperit că acesta încălcase un ordin de restricție în urmă cu câteva luni, fapt pentru care fusese și condamnat, cu suspendare.

I-au aplicat o pedeapsă de 1 an şi 2 luni închisoare, cu suspendare.

Citește și:

O femeie din Mihail Kogălniceanu s-a ales cu ochiul umflat cu… pompa de la bicicletă: Soțul agresor a ajuns la pușcărie

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.