Încarcerat
Încarcerat
Un cetățean român, căutat pentru tentativă de omor, a fost prins după 20 de ani. Acesta a fost descoperit de polițiștii londonezi, întâmplător.

Individul își schimbase numele și își întemeiase o familie în Anglia.

În ianuarie 1999, în localitatea Horodnic de Jos din județul Suceava, băbatul în vârstă de 19 ani la vreme respectivă, a fost implicat într-un conflict cu mai mulți tineri. Inculpatul l-a înjunghiat pe unul dintre aceștia în abdomen.

Victima a avut nevoie de 30 de zile de spitalizare pentru a își reveni, iar cadrele medicale au stabilit că viața i-a fost pusă în pericol.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Fapta a fost încadrată la tentativă de omor. Tribunalul din Suceava a decis condamnarea inculpatului la șapte ani și șase luni de închisoare, în anul 2003.

Le-a spus tuturor că este din Republica Moldova

Bărbatul a fost de negăsit, însă, pentru că între timp fugise în Marea Britanie. Acolo a trăit timp de 20 de ani sub alt nume și a le-a spus tuturor că provine din Republica Moldova.

Pe 25 octombrie, bărbatul de 42 de ani a fost prins de polițiștii care au colaborat cu specialiști de la Interpol și cu autoritațile britanice.

Bărbatul a fost extrădat și este încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Sursa: www.stirileprotv.ro

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

Grup infracțional organizat sprijinit de trei polițiști: Inculpații au fost reținuți de procurorii DIICOT pentru tentativă de OMOR calificat

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.